Lokaler

Att ta hjälp av oss när ni vill hyra lokal i Stockholm är enkelt. Vi tar hand om research, offertförfrågningar och hjälper er med avtalshantering medan ni fortsätter fokusera på er verksamhet. Vår sökrådgivningstjänst är dessutom kostnadsfri för företag.


Kontorslokaler i Stockholm

Sedan vår start har vi hjälpt mängder med företag att hitta nytt kontor i Stockholm. Det finns många lokaler att välja bland när ett företag ska hyra kontorslokal i Stockholm. Många företag vill hyra kontorslokal för att ta sig ur ett befintligt hyresavtal, för att de vuxit ur sitt nuvarande kontor eller helt enkelt för att de vill flytta. Med vår sökrådgivningstjänst sållar vi ut de bästa alternativen för ditt företag. Vi finns redo att hjälpa er oavsett anledning och önskemål.

Hyra butikslokal i Stockholm

Med vårt breda nätverk inom retail har vi en unik insyn i vilka butikslokaler som finns att hyra i Stockholm. Vi hjälper dig hitta den butikslokal som passar just din affär, oavsett om du vill hyra butikslokal på Södermalm eller butikslokal i Stockholm city. Att hyra butikslokal kan vara relativt kostsamt. Därför bistår vi gärna med avtalshantering, så att du kan få det bästa möjliga hyresavtalet.

Lagerlokal i Stockholm

Att på egen hand söka efter en lagerlokal att hyra i Stockholm kan vara motigt. Vi på New Property har god kontakt med flera fastighetsägare som önskar hyra ut sina fastigheter som är ändamålsenliga som lagerlokaler. Därmed kan vi ta fram flera alternativ för er att välja mellan när ni vill hyra lagerlokal i Stockholm, Solna och på andra håll i Stockholmsområdet. När vi hjälper er välja hitta lagerlokal i Stockholm att hyra utgår vi alltid från era önskemål och krav.

Restauranglokal i Stockholm

Vill du hyra restauranglokal i Stockholm? Vi bistår gärna din restaurang eller restaurangkedja när ni behöver hitta rätt restauranglokaler i Stockholm. En restauranglokal ska fungera rent praktiskt, men också kunna inredas som den restaurang ni vill bedriva. Som experter på fastigheter tar vi fram några förslag på restauranglokaler i Stockholm som vi tror skulle passa er. Vi utgår alltid ifrån era behov. Hör av er till oss när ni söker efter ledig restauranglokal i Stockholm!

Industrilokal Stockholm

Söker ditt företag industrilokal i Stockholm? Med vår expertis tar vi fram ett urval av lediga industrilokaler i Stockholm som kan passa er affär. När vi hjälper företag hitta rätt lokaler sätter vi oss alltid in i företagets affär och behov innan vi ger förslag. En industrilokal kan betyda ganska många olika saker beroende på vilken typ av verksamhet ni bedriver. När du kontaktar oss för att få hjälp med att hitta industrilokal i Stockholm kan du vara säker på att vi gör vårt yttersta för att möta era krav.

Övriga lokaler att hyra

Vill ditt företag hyra någon annan typ av lokal än ovan nämnda? Du kan vara lugn. Vår sökrådgivningstjänst är alltid skräddarsydd och vi har hjälpt företag med allt ifrån kontorshotell, till att hyra lokaler för utbildning.

Ta hjälp av oss när ni vill hyra lokal i Stockholm

När ditt företag vill hyra lokal i Stockholm med hjälp av oss utför vi alltid en behovsanalys. När vi sedan söker upp lämpliga lokaler åt ditt företag utgår vi från behovsanalysen och de önskemål och kriterier som finns. Därefter presenterar vi ett urval lokaler som vi tror skulle passa er och samordnar med visningar. Vi ordnar med offertförfrågningar och kan slutligen hjälpa er även med avtalshanteringen, så att ni kan få det bästa möjliga avtalet när ni ska hyra lokal i Stockholm. Det bästa av allt? Vår sökrådgivningstjänst är kostnadsfri.